2007. október 4., csütörtök

francia zsemlemorzsa

megért az idő a francia bölcsességekre.

Napi megállapításom, idáig mindig kidobtam a száraz bagettet (ezt az állapotát 2 óra alatt el tudja nyerni) de mostantól SOHA! rá kellett jönnöm, hogy a franciák tudat alatt „újrahasznosítanak”.

Gondoltam ideje lenne valamit ügyködni is, hát panírozni még én is tudok, emlékeim szerint. Elindultam hát a nagy bevásárló túrámra :D

minden van is ami kell: liszt, tojás.. ja igen még a zsemlemorzsa hiányozna.

HÁT AZT NEM IS FOGOK KAPNI SOHA! náluk zsemlemorzsa mint olyan nem létezik. Egy dolgot találhatsz meg, az pedig a :

zsemlemorzsa (idáig még oké is lenne) GRANULÁTUM! miiiiiiiia??? :D:D:D:D:D

úgyhogy fent elkezdett gondolatmenetemet befejezve beállok az „újrahasznosítók” közé, marad a száraz baguette és összepárosítom a sajtreszelőmmel. Röpke egy óra alatt reményeim szerint összegyűjtök annyi forgácsot, hogy ki tudjak panírozni egy gombát.

Nincsenek megjegyzések: